Een interview met: ENTRPNR

Een interview met: ENTRPNR

afb1

Het stoffige imago van de boekhouder, een trage partij om mee samen te werken, iemand die “alleen maar je cijfertjes doet”. Daar wil ENTRPNR van af. ENTRPNR is een innovatief boekhoud- en administratiekantoor, maar zij doen meer dan alleen je boekhouding. Offerte.nl werkt samen met ENTRPNR en in het kader van de “week van de ondernemer”, hebben wij ENTPRNR wat vragen gesteld.

Zo, fijn dat ik je even te pakken heb kunnen krijgen. Vertel, wie ben je?
“Mijn naam is Steven Lagerwij, getrouwd, 3 kinderen, sinds mijn 18e al bezig met ondernemen. Ik kan denk ik wel stellen dat ik de nodige ervaring achter de rug heb. Ik ben een “rasechte ondernemer”, haha. Nu werk ik sinds een aantal jaar aan ENTRPNR en samen met jullie.”

entpnr

ENRTPRNR
 

ENTRPNR, lekker pakkend. Voor de mensen die jullie nog niet kennen, vertel, wie – of wat – zijn jullie precies?
 

“Met ENTRPNR haal je het meest innovatieve boekhoud- en administratiekantoor in huis. Momenteel hebben wij vestigingen in Zeewolde, Amsterdam en Rotterdam en zijn we met in totaal zo’n 60 medewerkers. Ons doel is voor ondernemers een “One stop shop” te zijn. Een partij waarmee je meer dan alleen de basiszaken afhandelt en die je de cijfertjes laat bijhouden. Wij zijn veel meer. Wij zijn een sparringpartner voor ondernemers.”

“Ons doel is voor ondernemers een “One stop shop” te zijn.”

“Voordat we met ENTRPNR zijn begonnen, hebben wij door marktonderzoeker Motivaction onderzoek laten doen naar het imago van boekhouders. Daar kwam toen uit dat zo’n 80% de boekhouder “vervelend” en een stoffige boel vindt. Wij schoppen tegen dat stoffige imago aan door toegevoegde waarde te bieden en een echte partner te zijn.”

“Zo hebben wij vooral ingezet op techniek en automatisering. Zorgen dat de boel eenvoudig te behandelen en inzichtelijk is, zodat er ruimte en budget overblijft voor overige verbetering, advies en marketing. Ons doel is de cijfers om te zetten naar prestaties.”

“Zorg ervoor dat je bij bent, dan heb je daar geen slapeloze nachten over.”

Dat lijkt mij een interessante klus. Hoe heeft de corona crisis jullie hierbij beïnvloedt?
“Wij zitten aan “de goede kant” van de markt. Voor ondernemers is het vooral in deze tijd belangrijk om je cijfers op orde te hebben. Kijk, het is begrijpelijk dat betalingen misschien wat later doorkomen. Daar vinden wij wel een oplossing op met elkaar, daar zit het probleem niet.”

“Zijn je cijfers niet in orde, dan heb je een probleem.”

“De traditionele boekhouder werkt in principe alleen van kwartaal- naar kwartaalaangifte. Verder zie of hoor je weinig van je boekhouder, tenzij er iets loos is. Vooral in deze tijd is het als ondernemer superbelangrijk je cijfers in orde te hebben, vooral als je de Corona-Overbruggings Lening (COL-faciliteit) of TOZO regeling wilt aanvragen. Zijn je cijfers niet in orde, dan heb je een probleem.”

“Door techniek voorop te zetten, kunnen wij snel schakelen en correcte cijfers presenteren. Onze kracht zit in ons financiële (bijna) real-time dashboard waarin je financiële status van onderneming direct inzichtelijk is. Zo weet je of je op volle of reservetank rijdt.”

En waarom heb je gekozen voor ons, Offerte.nl?
“Als ondernemer moet je de altijd de weg naar voren vinden. Het marketing landschap in Nederland bestaat voornamelijk uit social media en internet. Als je dat goed wilt doen, heb je een professionele partij nodig. Offerte.nl legt daarvoor een stabiele basis en dan heb je structurele groei.”

Wat staat jou het meeste bij, Wat viel echt op?
“Wat mij het meeste aanspreekt, is dat Nizar, de CEO/Founder van Offerte.nl, ook een echte ondernemer is. Wij zijn allebei altijd bezig om samen te kijken naar hoe we relevant kunnen zijn voor onze klanten. Kwaliteit is voor ons beiden belangrijk en zo blijven wij altijd finetunen. Beide partijen winnen erbij als we snel schakelen om de kwaliteit hoog te houden”.

“Kwaliteit is voor ons beiden belangrijk en zo blijven wij altijd finetunen.”

Wat voor advies/tips heb je voor andere ondernemers?
“Vroeger was het belangrijk om je cijfers op orde te hebben voor de Belastingdienst, voor hypotheek en leningen en zo. Dat is tegenwoordig natuurlijk nog steeds zo, maar het is in deze tijd ook essentieel dat je alles in orde hebt om bijvoorbeeld gebruik te kunnen maken van overheidsmaatregelen. Juist nu heb je actuele cijfers nodig. Deze tijd heeft echt duidelijk gemaakt hoe belangrijk dat is.”

En, nog toekomst plannen en/of ambities?
“Met ENTRPNR binnen nu en vijf jaar een van de grotere spelers binnen Nederland te worden, samen met Offerte.nl kunnen wij goed groeien.”

Website: https://www.entrpnr.nl/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *